CAMILLA SUNDBERG » BRÖLLOPSFOTOGRAF GÖTEBORG // WEDDING PHOTOGRAPHER GOTHENBURG // BRÖLLOPSFOTOGRAF SVERIGE // WEDDING PHOTOGRAPHER GOTHENBURG

anders&maria // bröllop // wedding // palmhuset

Jag begav mig till Trädgårdsföreningen med en känsla av att jag skulle komma att vara med om något speciellt. Det kändes liksom i luften. När jag lämnade Anders och Maria på kvällen bara visste jag. Utan att ha kollat på bilderna i kameran. Det här blev bra. Det var en något kortare dag än vad jag är van vid, men ändå. Det är något med de små, intima bröllopen. De stannar kvar hos mig. Länge. Jag är så oerhört tacksam för att jag får göra det här. Det går inte att beskriva. Jag har full förståelse för att de flesta som har små bröllop väljer att inte prioritera bröllopsfotograf, men jag hoppas att jag får vara med om många fler…

When I left Anders and Maria and headed home, I just knew. I had a gut feeling that the images were good. It was a shorter day than I’m normally used to, but still. There is something special about a small wedding.


Back to Top Share it on Facebook Pin it on Pinterest Email to a Friend
 • Maria M

  Otroligt fina bilder, de förmedlar verkligen den härliga känslan det måste ha varit att vara där! Bra jobbat!

 • Camilla

  Vad roligt att du gillar dem! Tack!

 • Det KÄNNS! Bröllop tycker jag alltid känns krystade och sällan innerliga i bildform,du har VERKLIGEN hittat det,de KÄNNS så innerligt,man ser och känner verkligen nåt innerligt.

  Creeds!

 • Vilket sjukt snyggt par! Älskar kvinnans utstrålning. Tycker om dina foton också, och vilken bra plats att ha sitt bröllop på mitt i vintern.

 • Kajsa

  Vilka fina bilder! Väldigt elegant par, och så himla snyggt ställe att gifta sig på! Jag blev lite fuktig i ögonvrån faktiskt, och jag har serverat många bröllop i mina dar!

 • Anna Sekander

  Hej

  Vilka fina bilder! Jag blev nyfiken på lokalen där brudparet har sin middag. Det ser så mysigt ut. Vet du vad den heter och ligger?

  Trevlig kväll!

  Hälsningar
  Anna

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*